Güncel Haberler

RESMİ: Hayes Sezonu Fransa’da Tamamlayacak

Bu sezon ortasında Empera Halı Gaziantep‘e katılan ve takımının play-off bileti kapmasında önemli rol oynayan skorer oyuncu Kenny Hayes kariyerine Fransa’da devam edecek.

Fransa Jeep Elite Pro A ekiplerinden Le Mans tecrübeli skorer ile sezon sonuna kadar anlaşıldığını açıkladı.

1.90 metre boyunda olan 34 yaşındaki Hayes bu sezon BSL’de 11 maçta ortalama 30.6 dakika süre alırken 15.8 sayı, %50.0 3sayı, 1.6 ribaund, 4.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Kariyerinde daha önce Astana, Malaga, Limoges, Büyükçekmece gibi takımlarda da forma giymiş olan tecrübeli skorer Le Mans gibi tempo yapmayı seven ve hücuma dayalı bir takımda skorer özelliklerini en iyi şekilde sergileyecektir. Gaziantep’den sonra onları da play-off potasına sokacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …