Güncel Haberler

Koç Ataman, Beşiktaş Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 2. maçında Anadolu Efes, Sinan Erdem’de konuk ettiği Beşiktaş Icrypex’i 104-86 gibi farklı bir skorla yenerek seride 2-0 öne geçmişti.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Seride durumu 2-0 yaptık. Finale kalabilmek için bir maç daha kazanmamız lazım. İlk maça çok benzer bir karşılaşma oldu. Oyuncularımızda rotasyona gittik, Moerman’ın yerine Singleton, Beaubois’nın yerine Anderson’u oynattık. İkisi de iyi oynadılar. Hem maçları kazanmaya çalışıyoruz hem de Final Four’a oyuncularımızı diri tutmaya çalışıyoruz.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Serinin 3. maçı 23 Mayıs Pazar günü Akatlar’da oynanacak ve bu maçı da Efes kazanırsa, 3-0 ile Beşiktaş’ı süpürerek adını finale yazdıran ilk takım olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …