Güncel Haberler

Lebron 6 Maç Sonra Döndü ve Lakers Kazanmaya Devam Etti!

Lebron’a 6 maç sonra kavuşan Los Angeles Lakers, konuk olduğu Indiana Pacers‘ı 122-115’lik skorla geçerek NBA Batı Konferansı’nda play-off şansını sürdürdü.

Bu sonuçla Lakers derecesini 41-30 yaptı ve 7. sırada yer aldı, eğer son maçta Pelicans’ı yenerlerse ve Portland da Denver’a kaybederse 6. sırada yer alıp play-off biletini play-in oynamadan direkt kapacaklar. Pacers ise 33-38 ile Doğu’da 10. sırada yer alıyor, play-in’de yer almayı garantilediler ama 8-9-10 sıralaması son maçların ardından belli olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da 6 maç sonra geri dönen Lebron James 24 sayı, 7 ribaund, 8 asist ile etkili olurken, Anthony Davis 28 sayı, 10 ribaund, 5 asist, Andre Drummond 11 sayı, 15 ribaund, Dennis Schröder 14 sayı, 4 asist ve Kendavious Caldwell-Pope 13 sayı, 3-6 3sayı, 2 asist, 2 top çalmayla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Sabonis, Brogdon ve Tuner’dan yoksun olan Pacers cephesinde ise Caris LeVert 28 sayı, 2-9 3sayı, 5 ribaund, 12 asist ile öne çıkarken, JaKarr Sampson 20 sayı, 3 ribaund, Doug McDermott 17 sayı, 4 ribaund ve Kelan Martin 15 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund, 3 top çalmayla direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/4xPXV-bJNLc

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …