Güncel Haberler

Philadelphia, Konuğu Orlando’yu Rahat Yenip Konferans Birinciliğini Garantiledi (Furkan 10 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın lideri Philadelphia 76ers konuk ettiği zayıf ve eksik rakibi Orlando Magic’i 97-122 gibi rahat bir skorla geçmeyi başardı ve konferansı 1. sırada bitirmeyi garantilemiş oldu.

Nüfusun neredeyse tamamı aşılanan Philadelphia kentinde play-off’lar boyunca salonun yarı kapasitesi olan yaklaşık 10 bin seyircinin maçları izleyebileceği açıklandı.

Philadelphia 76ers, Allen Iverson’ın MVP, Larry Brown’ın Yılın Koçu ve Aaron McKie’nin Altıncı Adam ödülünü aldığı 2001’den bu yana ilk kez konferansı birinci bitirdi. O sezon NBA finaline yükselmiş, Kobe Bryant ve Shaquille O’Nealli Lakers’a 4-1 yenilmişlerdi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’da Seth Curry 20 sayı, 4-5 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ile etkili olurken, Joel Embiid 13 sayı, 11 ribaund, 2 asist, Ben Simmons 13 sayı, 4 ribaund, 9 asist ve kenardan gelen Shake Milton 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz da kenardan gelerek 21 dakika sahada kalırken 2-7 3sayı, 2-2 2sayı isabetleriyle 10 sayı üretirken istatistiklerine 6 ribaund, 2 asist ve 1 top çalma ekledi.

Carter-Williams, Fultz, Isaac, Okeke, Porter Jr. ve Ross’dan yoksun olan Magic cephesinde ise Ignas Brazdeikis 21 sayı, 3-5 3sayı, 6 ribaund, 2 blok ile öne çıkarken, R.J. Hampton 12 sayı, 11 ribaund, 9 asist ile triple-double’ın kıyısından döndü. Cole Anthony de 11 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile diğer direnen isimlerdendi.

https://youtu.be/i6I35RMD7GE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …