Güncel Haberler

Eksik Telekom, Karşıyaka’yı Yenerek Seriyi Son Maça Taşıdı!

ING Basketbol Süper Ligi çeyrek final serisi ikinci maçında eksik Türk Telekom konuk ettiği Pınar Karşıyaka‘yı 76-70’lik skorla geçerek seriyi 1-1 yaptı.

Serinin kaderini belirleyecek 3. ve son maç İzmir’de 17 Mayıs Pazartesi oynanacak.

O’Bryant’ın forma giyemediği, Wiltjer’in ise çok erken 5 faul aldığı ve sadece 15 dakika sahada kalarak 2 sayı, 2 ribaund ile katkı verebildiği Telekom’da Samet Geyik adeta bu 2 uzun yerine de oynadı, 18 sayı, 7-10 2sayı, 17 ribaund, 2 asist ile yıldızlaştı. Kenardan gelen Can Korkmaz 15 sayı, 3-5 3sayı, 2 ribaund, 3 asist, Kamar Baldwin 12 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve Nick Johnson 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Kaf-Kaf cephesinde ise Raymar Morgan 15 sayı, 9 ribaund ile en skorer isim olurken, Metecan Birsen 11 sayı, 2 ribaund ve kenardan gelen D.J. Kennedy 12 sayı, 8 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …