Güncel Haberler

Koç Gören, Karşıyaka Galiyetinin Ardından Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi çeyrek final serisi 2. maçında Türk Telekom, konuk ettiği Pınar Karşıyaka’yı 76-70’lik skorla geçerek seriyi 1-1 eşitlemişti.

Karşılaşmanın ardından Telekom’un koçu Burak Gören açıklamalarda bulundu:

Herkesin bildiği üzere çok yakın geçen bir seri oynuyoruz. İzmir’deki maç olsun, buradaki maç olsun; hep böyle. Playoff serisini karşımızda son derece saygı duyduğumuz, çok güçlü bir kadroya sahip bir takımla oynuyoruz. Her iki mücadele de çok yakın geçti. Tabii, her iki takımın da sezon sonu dolayısıyla oyun içinde noksanlıkları oluyor. 3. maça kaldı. Kendimize yakışan mücadeleyi verip kazanmaya çalışacağız. İzmir’de kazanmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. İlk maçta da fena oynamaıdık. 3. maçta da mücadelemizi göstereceğiz. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Playoff sertliğine ve Türk basketboluna yakışan maçlar oldu. Rakibimizi de kendi oyuncularımı da tebrik ediyorum. Sakatlarımız var, bugün oyun içerisinde eksildik ama ona rağmen mücadeleyi bırakmadık. Burada oturttuğumuz geleneksel düzeni devam ettirmeye çalıştık. Sert basketbol, tempolu basketbol… Sonuç olarak bugün kazanan biz olduk, mutluyuz. Sonraki maça konsantre olmaya çalışacağız.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …