Güncel Haberler

Bayern, Ulm’u 2 Uzatma Sonunda Yenere Kupa’da Finale Çıktı

Audi Dome’da organize edilen fanusta oynanan Almanya Kupası yarı final maçında FC Bayern Munich, dişli rakibi Ratiopharm Ulm karşısında çok zorlandı ve 2 uzatma sonrasında 102-104’lük skorla galibiyete ulaştı ve adını finale yazdırdı.

Maçın normal süresi 84-84 eşitlikle tamamlanırken, ilk uzatmada da 91-91 ile eşitlik bozulmamıştı. Bayern, finalde Gottingen-Alba Berlin’in maçının galibi ile karşılaşacak.

Bayern’de Vladimir Lucic 24 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile yıldızlaşırken, Wade Baldwin 20 sayı, 5 ribaund, 9 asist ve Jalen Reynolds 15 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Ulm cephesinde ise Troy Caupain 23 sayı, 10 ribaund, 5 asist ile etkili olurken, Andreas Obst 23 sayı, 2 ribaud, 2 asist ve Cameron Clark 10 sayı, 5 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …