Güncel Haberler

San Antonio’yu Yenen New York, Dördüncülük Yarışında Geri Adım Atmadı

NBA Doğu Konferansı’nda 4. sıra için mücadelesini sürdüren New York Knicks konuk ettiği Batı’nın play-in ekiplerinden San Antonio Spurs‘ü 98-102’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Knicks derecesini 39-31 yaptı ve Doğu’da 5. sırada yer aldı. Spurs ise 33-37 ile Batı’da 10. sırada konumland, bildiğiniz gibi play-in oynaması kesinleşmişti zaten.

TÜM İSTATİSTİLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Knicks’de 3 maç sonra dönen Alec Burks kenardan gelerek 30 sayı, 5-10 3sayı, 10 ribaund, 2 asist ile takımının en skorer ismi olurken, Julius Randle 25 sayı, 9 ribaund, 9 asist ile triple-double ile flört etti, R.J. Barrett 24 sayı, 5-9 3sayı, 9 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Spurs cephesinde ise DeMar DeRozan 27 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Dejounte Murray 14 sayı, 9 ribaund, 7 asist, Keldon Johnson 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Lonnie Walker 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …