Güncel Haberler

Liderlik Yarışındaki Phoenix, Portland’ı Son Nefeste Geçti

NBA Batı Konferansı’nın zirve takipçilerinden Phoenix Suns konuk ettiği Portland Trail Blazers‘ı son nefeste 117-118’lik skorla geçmeyi başardı.

Bitime 5 saniye kala Blazers 117-116 öndeyken çizgiye giden Covington 2 serbest atışı da kaçırdı. Ardından 2.4 saniye kala bu kez Suns adına Booker çizgiye gitti ve skorer oyuncu hata yapmayınca maçı kazanan 117-118’lik skorla Suns oldu.

Bu sonuçla Suns derecesini 49-21 yaptı ve 2. sırada yer aldı. Blazers ise 41-30 ile 6. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da Chris Paul 26 sayı, 7 asist ile öne çıkarken, Mikal Bridges 21 sayı, 3-5 3sayı, 11 ribaund, 2 asist, Devin Booker 18 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve kenardan gelen Cameron Payne 21 sayı, 3-3 3sayı, 6 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Blazers cephesinde ise Damian Lillard 41 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile MVP performansı sergilese de galibiyet için yeterli olamadı. C.J. McCollum 27 sayı, 5-9 3sayı, 6 asist ve Robert Covington 16 sayı, 4-8 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/-vIXDMGclFg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …