Güncel Haberler

Portland, Lider Utah’ı Deplasmanda Devirdi (Ersan süre almadı)

NBA Batı Konferansı’nın dişli play-off ekiplerinden Portland Trail Blazers deplasmanda lider Utah Jazz‘ı 105-98’lik skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla üst üste 5. galibiyetini alan Blazers derecesini 41-29 yaptı ve 5. sıradaki yerini korudu. Jazz ise 50-20 ile liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Blazers’da Damian Lillard 30 sayı, 3-9 3sayı, 2 ribaund, 6 asist ile en skorer isim olurken, C.J. McCollum 26 sayı, 2-6 3sayı, 4 ribaund, 4 asist, Jusuf Nurkic 11 sayı, 15 ribaund, 6 asist, 3 top çalma, 4 blok ve kenardan gelen Carmelo Anthony 18 sayı, 4-5 3sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mitchell ve Conley’den yoksun oynamaya devam eden Jazz cephesinde ise kenardan gelen Jordan Clarkson 29 sayı, 3-8 3sayı, 4 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurkeni, Rudy Gobert 15 sayı, 20 ribaund, Joe Ingles 14 sayı, 3-9 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Bojan Bogdanovic 12 sayı, 4 ribaund ile diğer etkili isimler oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova kadroda yer almasına rağmen süre almadı.

https://www.youtube.com/watch?v=vlmkdjKGtOE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …