Güncel Haberler

Brooklyn, Harden’ın Dönüş Maçında San Antonio’yu Yendi

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından Brooklyn Nets, yıldızlarından biri olan Harden’ın sakatlıktan döndüğü maçta konuk ettiği San Antonio Spurs‘ü 116-128’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nets derecesini 46-24 yaptı ve Doğu’da 2. sırada yer aldı. Spurs ise 33-36 ile Batı’da 10. sırada yer aldı, Kings ve Pelicans ile play-in turnuvasında yer almak için kapışmaya devam ediyorlar.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Irving’den yoksun olan Nets cephesinde 18 maç maç kaçırdıktan sonra geri dönen ve 2011-12 sezonundan bu yana ilk kez kenardan gelen James Harden 18 sayı, 3-4 3sayı, 7 ribaund, 11 asist, 2 top çalma, 2 blok ile komple bir performans sergiledi. Landry Shamet 21 sayı, 5-7 3sayı, 3 ribaund, Nicolas Claxton 18 sayı, 5 ribaund, Kevin Durant 14 sayı, 7 ribaund, 7 assit, Bruce Brown 14 sayı, 11 ribaund ve Nets forması ile ilk kez ilk 5 başlayan Mike James ise 12 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarlaroı oldular.

Spurs’de ise DeMar DeRozan 21 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile etkili olurken, Dejounte Murray 15 sayı, 11 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ve Patty Mills 15 sayı, 3-7 3sayı ile diğer direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=fcRoSDE314k

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Clippers, San Antonio Deplasmanında Zorlandı (Cedi 5 sayı)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Los Angeles Clippers konuk olduğu San Antonio Spurs karşısında zorlansa da …