Güncel Haberler

Menajerleri Açıkladı: Biberovic ve Mert 2021 NBA Draftı’nda Yer Alacaklar!

2021 NBA Draftı’nda 2 temsilcimizin daha yer alacağı resmileşti.

Fenerbahçe Beko‘nun Türk pasaportu bulunan genç yıldızı Tarik Biberovic ve ülkemizi Sırbistan Ligi’nde KK Dynamic forması ile temsil eden Mert Akay‘ın 2021 NBA Draftı’nda yer alacaklar kendilerini temsil eden menajerlik şirketi Wasserman yetkilisi Sead Galijasevic tarafından açıklandı.

21 yaşındaki Mert, bu sezon Sırbistan Ligi’nde KK Dynamic ile 14.6 sayı, 5.6 ribaund, 9.6 asist ve 22.9 verimlilik puanı ile dikkatleri üstüne çekmiş, sezonu asist kralı olarak tamamlamıştı.

Fenerbahçe Beko ile boy gösteren 20 yaşındaki Biberovic ise Euroleague’de 16 maçta süre almış ve 2.9 sayı, 1.5 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. BSL’de ise 28 maçta sahaya çıkarken 7.0 sayı, 2.3 ribaund, 7.8 verimlilik puanı istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …