Güncel Haberler

Warriors, Lider Utah’ı Devirdi ve Play-In Biletini Garantiledi (Ersan süre almadı)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Golden State Warriors konuk ettiği lider Utah Jazz‘ı 116-119’luk skorla geçerek play-in turnuvası için bileti cebine koymuş oldu.

Clarkson’ın müthiş performansıyla 18 farktan geri dönen Jazz son dakikaya 116-114 önde girdi. Bitime 14 saniye kala sahneye çıkan Curry üçlükle takımını 116-117 öne geçirdi. Jazz’ın son hücumunda Clarkson potaya giderken Looney’e takılınca 5 saniye kala taktik faulle çizgiye giden Curry hata yapmadı ve takımını 116-119 öne geçirdi ve maç bu şekilde tescillenmiş oldu.

Bu sonuçla galibiyet serisini 3 maça çıkaran Warriors derecesini 36-33 yaparak 8. sırada yer aldı Jazz ise 50-19 ile liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Warriors’da Stephen Curry 36 sayı, 3-13 3sayı, 4 ribaund, 6 asist ile takımını taşırken, Kent Bazemore 19 sayı, 4 ribaund, 2 asist, Andrew Wiggins 14 sayı, 5 ribaund ve kenardan gelen Jordan Poole da 20 sayı, 4-9 3sayı ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Mitchell ve Conley’den yoksun oynamaya devam eden Jazz cephesinde ise kenardan gelen Jordan Clarkson 41 sayı, 5-16 3sayı, 7 ribaund ile müthiş bir performans sergilerken galibiyet için yeterli olamadı. Bojan Bogdanovic 27 sayı, 4-9 3sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Rudy Gobert de 10 sayı, 16 ribaund ile diğer direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova kadroda bulunmasına rağmen süre almadı.

https://youtu.be/R1HmfIkU9ac

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …