Güncel Haberler

BSL Play-Off Çeyrek Final Takvimi Belli Oldu

ING Basketbol Süper Ligi‘nde normal sezonun sonuna gelinmesiyle sıralamalar ve dolayısıyla play-off eşleşmeleri netleşmişti.

Bildiğiniz üzere çeyrek final serilerinde 2 galibiyet alan, yarı finalde 3 galibiyet alanlar turu geçecek. Final serisi de tıpkı yarı final serisi gibi 5 maç üzerinden, yani 3 galibiyet alanın şampiyon olacağı statüde oynanacak.

Son yapılan açıklamayla da play-off eşleşmelerinin programı duyuruldu. İşte 13 Mayıs Perşembe günü başlayacak çeyrek final serilerinin programı:

13 MAYIS PERŞEMBE

18:00 Pınar Karşıyaka-Türk Telekom
20:15 Fenerbahçe Beko-Darüşşafaka Tekfen

14 MAYIS CUMA

18:00 Anadolu Efes-Empera Halı Gaziantep
20:15 TOFAŞ-Beşiktaş

15 MAYIS CUMARTESİ

16:00 Türk Telekom-Pınar Karşıyaka
18:15 Darüşşafaka Tekfen-Fenerbahçe BEKO

16 MAYIS PAZAR

18:00 Empera Halı Gaziantep-Anadolu Efes
20:15 Beşiktaş-TOFAŞ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …