Güncel Haberler

Atlanta, Washington’ı Son Anda Yendi (Westbrook 47 yıllık rekoru kırdı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Beal’den yoksun Washington Wizards‘ı son nefeste 124-125’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Hawks derecesini 38-31 yaptı ve 5. sırada yer aldı. Wizards ise 32-37 ile 10. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Russell Westbrook 28 sayı, 13 ribaund, 21 asist ile kariyerindeki 182. triple-double’imza atarak 47 yıldır rekorun sahibi olan Oscar Robertson’ı (141) geçmeyi başardı. Ancak aynı Westbrook maç topunu kötü kullandı ve takımının maçı kaybetmesine neden oldu.

Hawks’da Trae Young 36 sayı, 6 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, John Collins 28 sayı, 8 ribaund ve Bogdan Bogdanovic 25 sayı, 7-12 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Beald’den yoksun olan Wizards’da Westbrook dışında Rui Hachimura 20 sayı, 3 ribaund, Robin Lopez 18 sayı, 3 ribaund, Ish Smith 16 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma ve Davis Bertans 15 sayı, 5-9 3sayı, 4 ribaund, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …