Güncel Haberler

Morgan, Final Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu

FIBA Şampiyonlar Ligi final maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, İspanyol ekibi San Pablos Burgos’a 59-64’lük skorla kaybetti.

Karşılaşmanın ardından tecrübeli uzun Raymar Morgan açıklamalarda bulundu:

Maç, it dalaşı şeklinde geçti. Rakibimizi tebrik etmemiz gerekiyor. Maçın son bölümünde kritik hamleler yaparak kazandılar. Biz ise maç boyunca şut sokamadık. Özellikle de ben. Bahane bulmak istemiyorum. Bunu kabullenmek zor ama her zaman bir kazanan, bir de kaybeden var.

Altı günde üç maç oynamak her zaman zor ama dediğim gibi bahane bulmak istemiyoruz. İki takım da çok yorgun. Dediğim gibi, onlar maç sonunda bazı büyük işler yaptılar. Bizse bazı hücumları bitiremedik. Bazen böyle oluyor.

Maç sonunda topla yürüme kararı beklediğimiz bir pozisyon vardı. Hakemler bize göre onu kaçırdı ama biz de buna o kadar konsantreydik ki faul yapmayı unuttuk.

Tabii ki final oynamak başı başına bir başarı. Tüm takım arkadaşlarım takdiri hak ediyor, hepsi savaşçı. Sezon içerisinde yaşadıklarımıza rağmen sezon sonunda uğruna oynayacağımız bir şeyler yine de vardı. Takım arkadaşlarımla başlarımızı dik tutup savaşmaya devam etmeliyiz. Türkiye Ligi’ne hazırlanıp neler yapabileceğimizi görmeliyiz.

FIBA Şampiyonlar Ligi Resmi Web Sitesi & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …