Güncel Haberler

Henry, Final Maçının Ardından Açıklamalarda Bulundu

FIBA Şampiyonlar Ligi Final 8 turnuvasının finalinde temsilcimiz Pınar Karşıyaka iyi mücadele etmesine rağmen San Pablo Burgos’a 59-64’lük skorla yenilmekten kurtulamamıştı.

Karşılaşmanın ardından Sek Henry açıklamalarda bulundu:

Hücumda şutlarımızı sokamadık. Bugün şutlarımız girmedi. Ben de 0/6 ile şut attım. Açık bir şekilde daha iyi takımdık ama hücumda bunu gösteremedik. Onlar kazanmanın bir yolunu buldu. Tebrik ederim ama gerçekten canımız yanıyor çünkü daha iyi takım olduğumuzu biliyoruz. Ve kaybettik…

Son dakikalarda iki iyi şut bulduk. Bomboş üçlük bulduk, öne geçebilirdik ama kaçırdık. Amath da çok iyi şut buldu. Ben de güzel bir şut buldum ama şutları sokamadık. Onların lehine bazı düdükler çalındı ve serbest atışlarını soktular. Maçın başından itibaren çirkin bir maç oldu. İki takım da yorgunluktan bitmiştir muhtemelen. Çünkü gerçekten çirkin, kıran kırana maç oldu. İzlemesi çok heyecanlı değildi ama iki takım da elinden gelen her şeyi yaptı.

Bu mağlubiyet, Türkiye Ligi için ekstra motivasyon olacak. Bizim için orada şampiyonluk yarışı çok zor olacak. Fakat bunu yapacak yeteneğimiz var. Hedefimiz bugün kazanmaktı. Bunu kazanmak için fazlasıyla iyi olduğumuzu biliyoruz. Böyle kaybetmek üzüyor. Ama bunu aşıp bir sonraki sınava hazırlanmak lazım.

FIBA Şampiyonlar Ligi Resmi Web Sitesi & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …