Güncel Haberler

Lakers, Baştan Sona Üstün Oynadığı Maçta Phoenix’i Devirdi (Lebron yoksa Davis var)

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Lebron’suz oynamaya devam eden Los Angeles Lakers konuk ettiği Phoenix Suns‘ı Davis’in etkili performansı eşliğinde 110-123’lük skorla geçmeyi bildi.

Maç boyunca hiç geri düşmeyen Lakers derecesini 38-30 yaptı ve 7. sırada yer almaya devam etti. Suns ise 48-20 ile 2. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lebron’dan ve Schröder’den yoksun oynamaya devam eden Lakers’da Anthony Davis 42 sayı, 12 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile komple bir performans sergilerken, Alex Caruso 17 sayı, 3 ribaund, 8 asist, 3 top çalma ve Kendavious Caldwell-Pope 17 sayı, 4-9 3sayı, 2 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Suns cephesinde kenardan gelen Cameron Payne 24 sayı, 4-5 3sayı ile en skorer isim olurken, Devin Booker 21 sayı, 6 ribaund, Mikal Bridges 15 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Chris Paul 13 sayı, 4 ribaund, 10 asist, 4 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/7FjoBJC0a8k

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …