Güncel Haberler

Dallas Deplasmanda Cleveland’ı Rahat Geçti (Doncic atıldı, Cedi kadroda yoktu)

NBA Batı Konferansı’nın formda ekiplerinden Dallas Mavericks konuk olduğu Doğu’nun zayıf ekiplerinden Cleveland Cavaliers‘ı 124-97’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla galibiyet serisini 4 maça çıkaran Mavs derecesini 40-28 yaparak Batı’da 5. sırada yer aldı. Cavs ise 21-47 ile Doğu’da 14. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da Sloven yıldız Luka Doncic 3. çeyrekte bir ribaund pozisyonunda Sexton’a sert bir şekilde vurdu. Pozisyonu tekrar izleyen hakemler darbenin kasık bölgesine gelmesi nedeniyle 2. seviyeden sportmenlik dışı faule karar verdiler ve Doncic’i direkt oyundan atarak soyunma odasına gönderdiler. NBA’de hassas bölgeye bilerek darbe vurmanın cezası diskalifiye. Doncic oyundan atılana kadar 22 dakika sahada kalırken 15 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile katkı vermişti. Tim Hardaway Jr. 25 sayı, 7-11 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ile takımın en skorer ismi olurken, Josh Richardson da 20 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarlarından olmuştu.

Cedi’nin bileğindeki sakatlık ve Garland’ın sağlık protokolleri nedeniyle kadroda yer almadığı Cavs cephesinde Collin Sexton 24 sayı, 3-5 3sayı, 3 ribaund, 7 asist ile öne çıkan isim olurken, Mfiondu Kabengele 14 sayı, 4 ribaund, Brodric Thomas 13 sayı, 3 ribaund ve Isaac Okoro 12 sayı ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …