Güncel Haberler

FLAŞ: Fenerbahçe “Acıbadem”

Fenerbahçe’de erkek basketbol takımının önümüzdeki sezondan itibaren isim sponsorluğunu yapacak kuruluş belli oldu.

2018 yılının Aralık ayından bu yana Sarı-Lacivertli takımın ana sponsorluğunu üstlenen BEKO’nun yerine yeni sezondan itibaren, Mehmet Ali Aydınlar’ın ortağı ve CEO’su olduğu Acıbadem Sağlık Grubu’nun Turkish Airlines Euroleague ve ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe’nin isim sponsorluğunu yapacağı öğrenildi.

Yaklaşık 2,5 yıldan bu yana Fenerbahçe erkek basketbol takımının isim sponsorluğunu, Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç’un Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Koç Holding’in bünyesindeki kuruluşlardan biri olan BEKO yapıyordu. 16 Haziran’da sözleşmesi bitecek olan BEKO’nun yerini Acıbadem alacak. Yeni oluşumda Sarı-Lacivertli takım Fenerbahçe Acıbadem olarak sahalarda yer alacak.

BÜTÇENİN ARTMASI BEKLENİYOR

Ekonomik krizin pandemi süreciyle birlikte daha derin hissedilmesi, maçların seyircisiz oynanması, geçtiğimiz yıl Sarı-Lacivertli kulübün birçok branşta olduğu gibi erkek basketbol takımında da küçülmeye gitmesine neden olmuştu. Yeni anlaşma ile Aydınlar’ın CEO’su olduğu Acıbadem Sağlık Grubu’nun, Sarı-Lacivertli takımın yeniden Final-Four hedefini tutturabilecek bir yapıya kavuşması için maddi anlamda fedakarlıktan kaçınmayacağı öğrenildi.

Kaynak: Basket Dergisi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …