Güncel Haberler

Bryant, Maccabi’den Ayrılıyor, Rotası Milwaukee!

Bir Turkish Airlines Euroleague oyuncusu daha sezon sona ermeden NBA‘in yolunu tutuyor.

Sizlere daha önce detaylarını iletmiş olduğum transfer konusunda taraflar anlaşma sağladılar ve Maccabi Tel Aviv‘den ayrılan Elijah Bryant, 2020-21 sezonunun kalan kısmında Milwaukee Bucks forması giyecek.

Bu transfer için Maccabi, NBA ekibinden 500-600 bin dolarlık (henüz tam olarak netleşmedi) bir bonser bedeli alacak. Birleşik Amerikalı oyuncu Eurohoops’un haberine göre 9 Mayıs’ta İsrail’den ayrılarak imza atmak üzere ülkesine uçacak.

Maccabi, Euroleague’de play-off’lara kalamamış olsa da İsrail Winner Ligi’nde normal sezonu lider olarak bitirip play-off’lara avantajlı başlayabilmek için mücadeklesini sürdürüyor.

Böylelikle Bryant, 2020-21 sezonunda Euroleague’den NBA’e transfer olan 4. oyuncu olacak. Biliyorsunuz Campazzo, Deck ve Vildoza da sezon içerisinde takımlarından ayrılarak NBA maceralarına başalmışlardı.

Bryant hakkındaki ve yorumlarımı ve anlizimi sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.96 metre boyunda olan 26 yaşındaki Bryant, bu sezon Euorleague sahnesinde 34 maçta görev alırken 9.8 sayı, yüzde 36.9 3sayı, 3.0 ribaund, 2.0 asist, 8.8 verimlilik ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …