Güncel Haberler

Koç Sarıca, Zaragoza Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi Final 8 turnuvası yarı final maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, İspanyol ekibi Zaragoza’yı 79-84 yenerek adını finale yazdırdı.

Kaf-Kaf’ın başarılı koçu Ufuk Sarıca karşılaşma sorası açıklamalarda bulundu:

Çok mutluyum. Bizim için, kulüp için, benim için, oyuncularım için büyük bir galibiyet. Finaldeyiz. Evet, ilk yarıyı çok iyi oynadık. Her iki tarafta da her şeyi yaptık fakat ikinci yarıda, birçok hata yaptık. Özellikle de top kayıpları. Maçtan önce iki şey çok önemliydi: İlki, rakibimizin geçiş oyunları. İkincisi de hücumu içeride oynamayı seviyor olmaları. İlkinde onları durdurduk. Bunu da iki uzuna döndükten sonra alan savunması ve adam adamaya geçiş ile yaptık. Biz savaşçı bir takımız. Karakterimiz bu. Asla pes etmiyoruz. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Büyük bir iş çıkardık.

Çok iyi hissediyorum. Takımımla gurur duyuyorum. Geçen seneden beri aynı düzeni devam ettiriyoruz ve geçen sene olduğumuz yerden daha iyiyiz, final oynayacağız. Bunu da Şampiyonlar Ligi’nde yapacağız. Ayrıca bunu takıma bir tane bile oyuncu katmadan yaptık. COVID-19 durumu varken bile herhangi bir ekleme yapmadık. Bütün oyuncularımla gurur duyuyorum. Savaşmak, benim oyunculuğumda da karakterimde vardı. Savaşan, mücadele eden oyuncularım var. Hata yapabiliriz ama asla pes etmeyiz, vazgeçmeyiz. Hayallerimize ulaşmak için her şeyi hep beraber yapıyoruz. Çok mutluyum.

Tivibu Spor & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …