Güncel Haberler

Karşıyaka’nın Finaldeki Rakibi Strasbourg’u Yenen Burgos Oldu!

FIBA Şampiyonlar Ligi Final 8 turnuvası yarı final maçında son şampiyon San Pablo Burgos, Fransız ekibi Strasbourg‘u ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 81-70’lik skorla geçerek adını finale yazdırdı.

İspanyol ekibi 9 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da oynanacak final maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka’nın rakibi olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Burgos’da Jasiel Rivero 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Vitor Benite 16 sayı, 3 ribaund, Thaddus McFadden 12 sayı, 4-9 3sayı, 3 ribaund, 2 asist, Dejan Kravic 11 sayı, 6 ribaund ve Ken Horton 10 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Strasbourg cephesinde ise Brandon Jefferson 14 sayı, 2-6 3sayı, 5 asist, Bonzie Colson 14 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Ishmail Wainright 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Holon, Litvanya Ligi’nin MVP’sini Transfer Etti!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden Bursaspor ile aynı grupta yer alan Hapoel Holon, yeni guardını açıkladı. …