Güncel Haberler

Kaf-Kaf, Final 8’de Şampiyon Olursa Kasasına Ne Kadar Koyacak?

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde Final 8 turnuvasında ülkemizi başarıyla temsil eden ve yarı finale yükselen Pınar Karşıyaka, sportif başarının yanı sıra maddi olarak da önemli bir ödülün peşinde.

Nizhny Novgorod’un ev sahipliğinde düzenlenen turnuvanın ilk gününde, çeyrek final karşılaşmasında Nymburk’u 84-73 ile yenen Kaf-Kaf, yarı finale yükselmiş ve Zaragoza’nın rakibi olmuştu.

Henüz şampiyonluk için önünde iki kritik engel bulunsa da temsilcimiz şimdiden önemli bir ödülü kasasına koymayı garantilemiş durumda.

En kötü ihtimal yarı finalde kaybedip turnuvayı 4. sırada tamamlasalar bile katılım payının yanı sıra 140.000 Euro’yu kasasına koymuş olacak.

Eğer yarı finalde Zaragoza’ya kaybedip sonasında üçüncülük maçını kazanırsa bu kez alacakları ödül 200.000 Euro’ya çıkacak. Kaf-Kaf final oynaması durumunda ise 400.000 Euro koyacak kasasına.

Turnuvanın büyük ödülü, şampiyonluk ödülü ise tam 1 milyon Euro.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …