Güncel Haberler

Barça, Savunmada İşi Sıkı Tutup Zenit’i Eleyip F4 Biletini Kaptı!

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 5. maçında FC Barcelona savunmada işleri sıkı tutup Zenit‘i 79-53 ile geçerek seriyi de 3-2 ile tamamladı ve Final Four’da Milano’nun rakibi oldu.

TÜM İSTATİSTİKER İÇİN TIKLAYINIZ.

Barça’da Cory Higgins 15 sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Nick Calathes 12 sayı, 5 asist Brandon Davies 11 sayı, 8 ribaund, Pau Gasol 7 sayı, 3 ribaund, 3 top çalma, 4 blok ve Kyle Kuric 11 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Zenit cephesinde ise Alex Poythress 11 sayı, 5 ribaund ile yegane çift haneli skor üretebilen isim oldu. Billy Baron 9 sayı, Will Thomas ve Kevin Pangos ise 7’şer sayıyla katkı verebildiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Panathinaikos, Zorlu Belgrad Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Panathinaikos, Belgrad’da konuk olduğu Kızıl Yıldız‘ı 76-89 gibi farklı …