Güncel Haberler

Lebron Döndü Ama Lakers Kaybetmeye Devam Ediyor!

NBA Batı Konferansı’nın iddialı takımlarından Los Angeles Lakers konuk ettiği Doğu’nun vasat takımlarından Toronto Raptors‘a 121-114’lük skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Raptors derecesini 27-38 yaptı ve Doğu’da 11. sırada yer aldı. Üst üste 3. yenilgisini alan Lakers ise 36-28 ile Batı’da 7. sıraya kadar geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’da Pascal Siakam 39 sayı, 4-8 3sayı, 13 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, 2 blok ile komple bir performans ortaya koyarken, Kyle Lowry 37 sayı, 8-13 3sayı, 2 ribaund, 11 aist ve kenardan gelen DeAndre Bembry 14 sayı, 8 ribaund, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Lakers cephesinde ise Lebron James 19 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Andre Drummond 19 sayı, 11 ribaund, Anthony Davis 12 sayı, 9 ribaund, 7 asist, 3 top çalma, Kyle Kuzma 24 sayı, 3 ribaund, 2 blok ve Talen Horton-Tucker 14 sayı, 3 ribaund, 7 asist ile direnen diğer isimler oldular.

https://youtu.be/7bl_MbHQ-SI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …