Güncel Haberler

Westbrook ve Arkadaşları Cleveland’ı Rahat Geçti (Cedi 14 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın formda ekiplerinde Washington Wizards, konuk olduğu konferansın zayıf ekiplerinden Cleveland Cavaliers‘ı, tarihi rekora bir adım daha yaklaşarak yine triple-double yapan Westbrook liderliği 122-93’lük skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Wizards derecesini 29-34 yaptı ve 10. sırada yer aldı. Üst üste 5. maçını kaybeden Cavaliers ise 21-42 ile 13. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Wizards’da Russell Westbrook 15 sayı, 12 ribaund, 11 asist ile bu sezon 31., kariyerinde 177. triple-double yaparak bu alandaki rekorun sahibi Oscar Robertson’a (181) bir adım daha yaklamış oldu. Bradley Beal 19 sayı, 3 aist, Raul Neto 17 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Daniel Gafford 13 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Cavs cephesinde ise Collin Sexton 22 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Jarrett Allen 13 sayı, 11 ribaund, 2 asist ve Darius Garland 12 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 19 dakika süre aldı ve 2-7 3sayı, 2-4 2sayı, 4-4 s.atış isabetleriyle 14 sayı üretip istatistiklerine 2 ribaund, 2 asist de eklemeyi başardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …