Güncel Haberler

Howard Liderliğindeki Philadelphia, Atlanta’yı Farklı Geçti (Furkan 11 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın zirve takipçilerinden Philadelphia 76ers, dişli rakibi Atlanta Hawks‘ı deplasmanda beklediğinden daha rahat bir skorla 104-126 ile geçmeyi başardı.

Bu sonuçla 76ers derecesini 42-21 yaptı ve 2. sırada yer aldı. Hawks ise 34-30 ile 5. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

76ers’da kenardan gelen Dwight Howard 19 sayı, 11 ribaund, 2 blok ile en skorer isim oldu ve kendi adına sezonun en iyi performansını ortaya koydu. Ben Simmons 18 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Tobias Harris 18 sayı, 3 ribaund ve Joel Embiid 18 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz kenardan gelerek 17 dakika süre alırken 3-7 3sayı, 1-2 2sayı, 1-2 s.atış isabetleriyle 11 sayı üretip istatistiklerine 5 ribaund, 4 asist ekledi.

Bogdanovic’den yoksun olan Hawks cephesinde ise Trae Young 32 sayı, 4 aist ile en skorer isim olurken, Clint Capela 11 sayı, 15 ribaund, Danilo Gallinari 16 sayı, 4-6 3sayı, 2 asist ve John Collins 11 sayı, 4 ribaund, 2 blok ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

https://youtu.be/BB1g3d5VZGQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …