Güncel Haberler

Harden ve Irving’siz Brooklyn, Indiana Engelini Durant ile Geçti!

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Harden ve Irving gibi 2 süper yıldızından yoksun olan lider Brooklyn Nets, bir diğer süper yıldızı Durant liderliğinde konuk olduğu Indiana Pacers‘ı 130-113 ile geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nets 43-20 ile liderliğini sürdürürken, Pacers ise 29-33 ile 9. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Harden ve Irving’den yoksun olan Nets’de Kevin Durant sazı eline alıp 42 sayı, 3 ribaund, 10 asist ile MVP performans ı sergilerken kenardan gelen Alize Johnson da 20 sayı, 21 ribaund, 3 asist, 2 blok ile özel bir performansa imza attı. Jeff Green 14 sayı, 7 ribaund, 5 asit, Joe Harris 14 sayı, 3-6 esayı, 3 ribaund ve Landry Shamet 14 sayı, 3-7 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Sabonis ve Turner’dan yoksun olan Pacers cephesinde ise Caris LeVert 36 sayı, 5-9 3sayı, 4 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Edmond Sumner 16 sayı, Oshae Brissett 14 sayı, 9 ribaund ve kenardan gelen Doug McDermott 15 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/a4nLFumGQ-o

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …