Güncel Haberler

Orlando, Son Çeyrekte Cleveland’a Yakalandı Ama Hata Yapmadı (Cedi 19 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iki vasat ekibinin mücadelesinde Orlando Magic, farkı 23 sayıya kadar çıkarsa da son çeyrekte Cleveland Cavaliers‘a yakalandı. Ama çabuk toparladı ve maçı 109-104’lük skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla 6 maçlık mağlubiyet serisine son veren Magic derecesini 19-43 yaptı ve 14. sırada yer aldı. Cavs ise 21-41 ile 13. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Porter Jr., Fultz, Ross, Carter-Williams ve Isaac’dan yoksun olan Magic’de Gary Harris 19 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile etkili olurken, Cole Anthony 18 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Chuma Okeke 18 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, 2 blok ve kenardan gelen Dwayne Bacon 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Price, Dellavedova, Hartenstein, Nance Jr. ve Sexton’dan yoksun olan Cavs cephesinde ise Darius Garland 25 sayı, 2-9 3sayı, 2 ribaund, 10 asist, 4 top çalma ile öne çıkarken, Jarrett Allen 17 sayı, 13 ribaund, 2 blok ve Isaac Okoro 15 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise yine ilk beş başlayıp 32 dakika sahada kalırken 1-5 3sayı, 5-8 2sayı, 6-6 s.atış isabetleriyle 19 sayı üretip istatistiklerine de 4 ribaund, 3 asist eklemeyi başardı.

1.CEDİ’nin PERFORMANSI:

2.MAÇIN ÖZETİ:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …