Güncel Haberler

Denver, Jokic’in Son Saniye Bloğuyla Pelicans Engelini Geçebildi

NBA Batı Konferansı’nın iddialı play-off takımlarından Denver Nuggets konuk ettiği New Orleans Pelicans‘ı bitime 2 saniye kala Jokic’in Williamson’a yaptığı blok sayesinde 112-114’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Nuggets derecesini 41-21 yaparak 4. sırada yer alırken, Pelicans ise 27-35 ile 11. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sezonu kapatan Murray’den yoksun olan Nuggets’da Nikola Jokic 32 sayı, 7 ribaund, 8 asist, 3 top çalma, 3 blok ile yıldızlaşırken, Michael Porter Jr. 28 sayı, 3-8 3sayı, 8 ribaund ve Facundo Campazzo 19 sayı, 3-6 3sayı, 6 ribaund, 10 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Pelicans cephesinde ise Lonzo Ball 16 sayı, 4-9 3sayı, 12 ribaund, 12 asist, 4 top çalma, 2 blok ile komple bir performans sergileyip triple-double’a imza atarken, Brandon Ingram 27 sayı, 4-9 3sayı, 7 ribaund, 5 asist ile en skorer isim oldu. Zion Williamson 21 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ve Eric Bledsoe 17 sayı, 2-6 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/hveVpGM71Oo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …