Güncel Haberler

James, Brooklyn ile İlk Maçının Ardından Koç Itoudis Hakkında Açıklamalar Yaptı

NBA takımlarından Brooklyn Nets ile geçtiğimiz günlerde 10 günlük bir kontrat imza atan ve ilk maçına çıkan Mike James, CSKA Moskova‘da koç Dimitris Itoudis ile arasında geçenleri açıkladı.

2018 yılından sonra yeniden döndüğü NBA sahnesinde Brooklyn forması ile ilk maçında Boston karşısında 21 dakika sahada kalan ve 8 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile oynayan James, karşılaşmanın ardından Milano’da Ettore Messina ve CSKA’da koç Iyoudis ile arasında geçenleri anlattı:

Messina Milan’da göreve gelince bütün yaz telefonda konuştuk ve bir gün bana e-mail yoluyla başka bir takım bulmam gerektiğini söyledi. Itoudis’le ise kişisel hayatıma ilişkin bazı şeyler oldu ve işler düşündüğüm gibi gitmedi. Orada küçük bir çatışmamız oldu. Anlaşmazlığımız basketbol sınırlarında değildi. Itoudis’le yaşadıklarım daha bireysel şeylerdi. Basketbol sahasının dışında didişen iki insan gibiydik.

Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …