Güncel Haberler

Milano, Geriden Gelerek Bayern’i LeDay’in Son Saniye Basketiyle Yendi

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Olimpia Milano konuk ettiği FC Bayern Munich karşısında son çeyreğe 11 sayı farkla geride girmesinin ardından önemli bir geri dönüşe imza atarak 79-78’lik galibiyete uzanmayı başardı.

Bitime 2 saniye kala çizgiye giden ve sezon boyunca sadece yüzde 66 ile oynayan Gist, ikide iki yaparak takımını 77-78 öne geçirmeyi başardı. Son top için mola alarak topu rakip sahaya taşıyan Milano, güzel bir kenar oyunuyla Delaney’in topu oyuna sokarken LeDay’e gönderdiği pasla 1.2 saniye kala aradığı sayıyı buldu ve 79-78 ile galibiyeti hanesine yazdıran oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Milano’da maç kazandıran basketin sahibi Zach LeDay 17 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile takımının en skorer ismi olurken, Sergio Rodriguez 13 sayı, 3-5 3sayı, 2 ribaund, Kevin Punter 11 sayı, 3 ribaund ve Malcolm Delaney 10 sayı, 1-8 3sayı, 6 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise D.J. Seeley 23 sayı, 5-5 3sayı, 6 ribaund, 2 asist ile öne çıkan isimdi. Wade Baldwin 10 sayı, 4 asist ve JaJuan Johnson 10 sayı, 4 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=PY1uEGzHuOE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …