Güncel Haberler

Leonard’sız Clippers, Lillard’sız Portland’ı Son Nefeste Geçti

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Leonard’dan yoksun olan Los Angeles Clippers konuk olduğu Lillard’sız Portland Trail Blazers‘ı son nefeste 113-112 ile geçti.

Son bölümde George liderliğinde Clippers farkı 1 sayıya düşürdü (111-112). Ardından Powell kritik bir şutu kaçırdı ve bitime 4.8 saniye kala çizgiye giden George hata yapmadı ve takımını bu kez 113-112 öne geçirdi. Son toptan Blazers adına McCollum faydalanamayınca da maçın skoru bu şekilde tescillenmiş oldu.

Bu sonuçla Clippers derecesini 41-19 yaptı ve 3. sırada yer aldı. Blazers ise 32-25 ile 6. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Leonard’dan yoksun olan Clippers’da Paul George 33 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile takımını taşırken, Marcus Morrsi 16 sayı, 6 ribaund, Ivica Zubac 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 blok ve kenardan gelen DeMarcus Cousins 11 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Nurkic ve Lillard’dan yoksun olan Blazers cephesinde ise C.J. McCollum 28 sayı, 3-12 3sayı, 5 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Norman Powell 23 sayı, 3-10 3sayı, 3 asist ve kenardan gelen Carmelo Anthony 18 sayı, 3-9 3sayı, 3 ribaund, 4 asist ile diğer etkili isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=o7CwTEoOWJA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …