Güncel Haberler

Koç Ataman ve Doğuş, Real Madrid Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında temsilcimiz Anadolu Efes, Sinan Erdem’de Real Madrid’i konuk edecek.

Kritik maç öncesi Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Play-off’ta her maçı ayrı değerlendirip, ilk maçta kendi stratejimizi ve oyun felsefemizi Real Madrid’e kabul ettirmemiz gerekiyor. Real Madrid’de Walter Tavares pota altında büyük güç. Usman Garuba’nın yükselen bir performansı var ve Trey Thompkins hem içeriden hem dış şutta etkili. Dış oyuncularının tamamının oyun görüşü çok iyi. İkili oyunları iyi oynuyorlar ve perdeleme çıkışı dış atışları çok etkili. Maçı kazanmamız için tabi ki hücum bizim için önemli ama mutlaka iyi savunma yapıp, hızlı hücuma çıkabilmeliyiz. Zorlu bir seri olacak. Kazanarak başlamalıyız…

Anadolu Efes Spor Kulübü

Tecrübeli kaptan Doğuş Balbay ise şu ifadeleri kullandı:

Real Madrid hem içeriden hem dışarıdan skor üretebilen ve geniş kadroya sahip bir ekip. Özellikle boyalı alanda Walter Tavares’in gücünü kullanmaya çalışacaklar. Biz kendi sistemimizi sahaya yansıtıp onların düzenini bozmaya çalışacağız. Evimizde oynayacağımız maçlarda avantajı elimizde tutup Madrid’e o şekilde gitme hedefimiz var.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …