Güncel Haberler

Fenerbahçe Kafilesinde Durum Netleşti

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Rusya’ya CSKA Moskova ile karşılaşmak üzere hareket etti.

Kafiledeki son durum ve kimlerin ne durumda olduğu da netleşti.

Fenerbahçe Beko, Çarşamba ve Cuma günü oynayacağı iki maç için Moskova’ya hareket etti. Ancak takımdaki covid pozitif vakaları ve sakatlıklar nedeniyle oldukça eksik var kafilede.

Başta koç Igor Kokoskov olmak üzere Jarell Eddie, Jan Vesely, Edgaras Ulanovas, Ali Muhammed, Yiğit Onan İstanbul’da kaldılar. Ayrıca kafilede yer alan Dyshawn Pierre‘in de Moskova’daki ikinci maçta oynaması bekleniyor.

Bir süredir beşe beş antrenman yapamayan Fenerbahçe Beko’da Moskova’daki maçlarda takımın başında yardımcı koç Erdem Can görev alacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …