Güncel Haberler

Miami, Adebayo’nun Son Saniye Basketiyle Brooklyn’i Devirdi (Durant sakatlandı)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde son finalist Miami Heat konuk ettiği güçlü rakibi Brooklyn Nets‘i Adebayo’nun son saniye basketiyle 107-109 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla 3 maçlık mağlubiyet serisine son veren Heat derecesini 29-38 yaparak 7. sırada yer alırken, Nets ise 38-19 ile 2. sıradaki yerini korudu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Oladipo ve Butler’dan yoksun olan Heat’de maç kazandıran basketin sahibi Bam Adebayo 21 sayı, 15 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Goran Dragic 18 sayı, 3-9 3sayı, 8 ribaund, 7 asist, Kendrick Nunn 17 ayı, 5-8 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Trevor Ariza 15 sayı, 3-6 3sayı, 9 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Harden’dan yoksun olan Nets cephesinde ise Landry Shamet 30 sayı, 7-12 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Kyrie Irving 20 sayı, 2-9 3sayı, 4 ribaund, 9 asist ve Joe Harris 12 sayı, 2-9 3sayı, 2 ribaund, 3 asist ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular. Kevin Durant maçın hemen başında sakatlanarak kenara geldi ve tekrar oyuna dönemedi, sadece 4 dakika süre alabildi.

https://youtu.be/3ByTx555XDw

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …