Güncel Haberler

Formda Atlanta, Indiana Engelini Young ve Capela ile Geçti

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde formda ekiplerden Atlanta Hawks konuk ettiği Indiana Pacers‘ı Young ve Capela’nın etkili oyunu eşliğinde 117-129’luk skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Hawks derecesini 31-26 yaptı ve 4. sıraya yerleşti. Pacers ise 26-30 ile 9. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da Trae Young 34 sayı, 3-9 3sayı, 5 ribaund, 11 asist ile yıldızlaşırken, Clint Capela 25 sayı, 24 ribaund, 2 blok, Kevin Huerter 23 sayı, 5-7 3sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Bogdan Bogdanovic 23 sayı, 5-11 3sayı, 3 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Pacers cephesinde ise Malcolm Brogdon 29 sayı, 3-7 3sayı, 3 ribaund, 8 asist ile öne çıkarken, Domantas Sabonis 18 sayı, 14 ribaund, 5 asist ve T.J. McConnell 18 sayı, 7 asist ile direnen diüer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …