Güncel Haberler

Baskonia, Evinde Burgos’a Direnemedi

İspanya Liga Endesa 32. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden TD Systems Baskonia konuk ettiği San Pablo Burgos‘a direnemedi ve 83-94’lük skorla farklı kaybetti.

Bu sonuçla Burgos derecesini 19-11 yaptı ve 5. sırada yer aldı. Baskonia ise 22-9 ile 4. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Burgos’da Dejan Kravic 20 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Vitor Benite 17 sayı, 3-4 3sayı, 2 asist, Josiel Rivero 16 sayı, 7 ribaund ve Alex Renfroe 14 sayı, 6 ribaund, 5 asist ile galibiyein diğer mimarları oldular.

Baskonia cephesinde ise Rokas Giedraitis 19 sayı, 5-8 3sayı, 2 asist ile öne çıkarken, Alec Peters 18 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Achille Polonara 14 sayı, 10 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Baskonia’yı Yenerken İkili Averajı da Ele Geçirdi!

Turkish Airlines Euroleague 23. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Baskonia‘yı 62-77 gibi farklı bir skorla …