Güncel Haberler

New York, Mike James ile İlgileniyor!

Sezona Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden CSKA Moskova‘da başlayan ancak bir kaç hafta önce kadro dışı bırakılan Mike James‘e NBA‘den talip var!

New York Post’un haberine göre New York Knicks, tecrübeli skorer ile ilgileniyor. Haberin detaylarında Knicks’in John Henson’ın sözleşmesinin bitmesinin ardından James’i kadroya katacağı belirtiliyor.

Normal şartlarda James’in Rus ekibiyle 2023 yazına kadar sözleşmesi vardı ama son gelişmelerin ardından CSKA’nın yıldız oyuncuya NBA’den bir takımla anlaşması durumunda kolaylık verip izin vereceği söyleniyor.

30 yaşındaki yıldız skorer bu sezonun Euroleague sahnesinde 27 maçta 19.3 sayı ve 4.7 asist istatistikleri ile katkı vermişti. İlk kez 2017-18 sezonunda boy gösterdiği NBA’de ise Phoenix Suns formasıyla 10.4 sayı ortalamalası yakalamıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=KPxBlBdYDz4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …