Güncel Haberler

Anadolu Efes – Fenerbahçe Beko Derbisine Covid Engeli!

ING Basketbol Süper Ligi‘nde oynanacak olan İstabul derbisine covid engeli!

BSL’nin 29. haftasında 16 Nisan Cuma günü Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes arasında saat 20:00’de Ülker Arena’da oynanması planlanan karşılaşma, ev sahibinde 5 oyuncu ve 2 teknik ekip üyesinin son 3 günde yapılan covid testlerinin pozitif çıkması sonucu ileri bir tarihe ertelendi.

Lig yönetiminden yapılan açıklama şu şekildeydi:

Hatırlayacağınınız üzere geçtiğimiz günlerde Büyükçekmece – Beşiktaş Icrypex, Darüşşafaka Tekfen – Petkim, HDI Sigorta Afyon Belediyesi – OGM Ormanspor, Beşiktaş Icrypex – HDI Sigorta Afyon Belediyesi karşılaşmaları da Covid testlerinin pozitif çıkması sonucu ertelenmişti. Ayrıca yine 17 Nisan Cumartesi oynanması planlanan OGM Ormanspor – Pınar Karşıyaka maçı da aynı sebepler ertelendi.

Tüm ilgili kişilere geçmiş olsun ve acil şifalar diliyoruz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …