Güncel Haberler

Doncic Varsa, İnanılmaz Diye Bir Şey Yok!

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Dallas Mavericks konuk olduğu Memphis Grizzlies‘ı Doncic’in son saniyede bulduğu inanılmaz şutla 114-113 geçmeyi başardı.

Son bölümde müthiş çekişmeye sahne olan maçta, Morant serbest atışlarla Grizzlies’i 113-110 öne geçirdi. Ardından bitime 3.2 saniye kala çizgiye giden Doncic 1-2 ile döndü ve farkı 2 sayıya düşürdü. Yüzde 87.1 ile Grizzlies’in en iyi faul atıcılarından biri olan Allen 2.2 saniye kala çizgide 0 çekti ve mola alan Dallas topu ön sahaya taşıdı. Doncic topu aldı ve boşluk göremedi, bu nedenle de tek ayağından denge alarak üçlük çizgisinin gerisinden ileri doğru adeta uçarak inanılmaz bir atış yarattı ve takımının galibiyete taşımayı başardı.

Bu sonuçla Mavs derecesini 30-24 yaptı ve 7. sırada yer aldı. Grizzlies ise 27-26 ile 8. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da Luka Doncic 29 sayı, 3-10 3sayı, 5 ribaund, 9 asist, 2 top çalma ile yıldızlaşırken, Kristaps Porzingis 21 sayı, 6 ribaund ve kenardan gelen Dwight Powell 12 sayı, 8 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Grizzlies cephesinde ise Grayson Allen 23 sayı, 6-11 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile en skorer isim olurken, Jonas Valanciunas 19 sayı, 15 ribaund, 2 asist, Ja Morant 17 sayı, 4 ribaund, 5 asist ve Dillon Brooks 15 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

https://youtu.be/TqRYqAqpww4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …