Güncel Haberler

Euroleague Play-Off Maçlarının Programı Belli Oldu

Zenit’in erteleme maçında Panathinaikos’u farklı geçerek son play-off biletini kapmasıyla beraber Turkish Airlines Euroleague play-off takvimi de açıklandı.

Artık play-off’da mücadele edecek 8 takım belirlendi ve Barcelona (1) – Zenit St. Petersburg (8), CSKA Moskova (2) – Fenerbahçe Beko (7), Anadolu Efes (3) – Real Madrid (6) ve AX Armani Exchange Milan (4) – FC Bayern Munich (5) eşleşmelerini izleyeceğimiz, 20 Nisan’da başlayacak play-off mücadelelerinin fikstürü de açıklandı.

Buna göre temsilcimiz Anadolu Efes ile Real Madrid arasında 20 Nisan saat 20:00’da başlayacak Final Four bileti kapışmaları eğer serilerde 5. maçlara gerek duyulursa 4 Mayıs’a kadar uzayabilecek. Bildiğiniz üzere serilerde 3 galibiyet alan takımlar adlarını Final Four’a yazdıracak ve seriler 2-2-1 formatında oynanacak.

İşte 2020-21 sezonu EuroLeague play-off resmi takvimi:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …