Güncel Haberler

BCL’de Top 16’nın En Değerli Oyuncusu: Kasey Shepherd

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turunun MVP’si belli oldu.

6 haftalık bir dönemde oynanan Top 16 turunda mücadele eden 16 takımın oyuncuları arasından en değerli oyuncu K grubunda mücadele eden Nizhny Novgorod‘un formasını giyen Kasey Shepherd seçildi.

Geçen yaz Rus ekibinin kadrosuna dahil olan Shepherd, sergilediği performansla kariyerinin en iyi sezonuna imza attı ve en dikkat çeken yükselişlerden birine de imza atmış oldu. Norma sezonda 15.6 sayı ortalaması ile mücadele eden Birleşik Amerikalı guard, Top 16’da ise ortalamasını 20.5 sayıya yükseltti.

Shepherd aynı şekilde verimlilik puanında da hatrı sayılır bir gelişim gösterdi ve normal sezondaki 12.8 olan puanını Top 16’da ise 22.2 puana yükseltti.

Skorer guard ödülü kazandığının açıklanmasının ardından şu açıklamaları yaptı:

Bu ödülü kazandığım için minnettarım. Ayrıca tanınırlığımı artırmaya yeterli olacak düzeyde iyi oynadığım için mutluyum. Bu harika bir hissiyat. Kariyerimde kazandığım diğer ödüllerin çok üstünde bir şey bu. Çünkü BCL Playoffları’nda çok büyük oyuncular yer aldı.

FIBA Şampiyonlar Ligi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …