Güncel Haberler

Fenerbahçe’nin Rakibi CSKA, Astana Karşısında Ter Attı

VTB Ligi mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko’nun Euroleague play-off eşleşmesindeki rakibi CSKA Moskova, konuk ettiği Astana‘yı 100-77’lik skorla çok rahat geçti.

Bu sonuçla CSKA derecesini 16-6 yaptı ve 3. sırada yre aldı. Kazak ekibi ise 5-16 ile 12. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

CSKA’da Gabriel Lundberg 15 sayı, 3-5 3sayı, 3 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Will Clyburn 15 sayı, 2 ribaund, 4 asist, Johannes Voigtmann 13 sayı, 3-6 3sayı, 21 ribaund ve Darrun Hilliard 13 sayı, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Astana cephesinde ise Michael Thompson 18 sayı, 4-6 3sayı, 8 ribaund, 6 asist ile en skorer isim olurken, Jeremiah Hill 14 sayı, 5 ribaund, 7 asist ve Nikolay Bazhin ile Ojars Silins de 10’ar sayıyla katkı verdiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Itoudis ve Melih, Partizan Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Sırbistan ekibi Partizan’a konuk oluyor. Karşılaşma …