Güncel Haberler

Efes’in Rakibi Real, Son Nefeste Barça’yı Geçerek Bu Sezonki İlk El Classico Galibiyetini Almış Oldu

İspanya Liga Endesa 30. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes’in Euroleague play-off eşleşmesindeki rakibi Real Madrid konuk olduğu FC Barcelona‘yı 85-87’lik skorla geçmeyi başardı.

Bitime 50 saniye kala Barça 11 sayıdan geriden geldi, Mirotic’in üçlüğüyle 85-84 öne geçti. Ama ardından Laprovittola sahayı çabuk geçerek direkt potaya gitti ve basket-faul ile maçı alan isim oldu.

Thompkins ve Randolph’dan yoksun olan, Deck’i yeni kaybetmiş olan Real’de 2003 doğumlu Tristan Vuckevic’in performansı da alkışları fazlasıyla haketti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Real’de Rudy Fernandez 13 sayı, 3-5 3sayı, 2 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Nicolas Laprovittola 12 sayı, 2-6 3sayı, 5 asist, Usman Garuba 11 sayı, 5 ribaund ve Tristan Vuckevic 11 sayı, 3-5 3sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Barça cephesinde ise Cory Higgins 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Nick Calathes 18 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Nikola Mirotic 17 sayı, 3-5 3sayı, 4 ribaund ve Kyle Kuric 12 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lider Real Madrid, Valencia Karşısında Sürprize İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 21. hafta mücadelesinde Real Madrid konuk ettiği Valencia karşısında sürprize izin vermedi …