Güncel Haberler

Valencia, Baskonia’yı Yenerek Play-Off Şansını Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son haftasında Valencia konuk ettiği TD Systems Baskonia‘yı 86-81’lik skorla geçerek play-off şansını sürdüren taraf oldu, Baskonia’nın ise şansı gelmedi, Euroleague sezonunu kapattılar.

Valencia şimdi Zenit’in kalan 2 maçından birini kaybetmesini bekleyecek ve bunun gerçekleşmesi durumunda 8. sıradan play-off resmine dahil olarak Barça ile eşleşecekler.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Yarasalar’da Derrick Williams 16 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ile maçın yıldızı olurken, Klemen Prepelic 14 sayı, 4 asist, Mike Tobey 13 sayı, 6-8 2sayı, 7 ribaund, Nikola Kalinic 12 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Bojan Dubljevic 11 sayı, 7 ribaund, 5 asist, top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Baskonia cephesinde ise Pierria Henry 19 sayı, 3 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Rokas Giedraitis 17 sayı, 4-6 3sayı, 2 ribaund ve Achille Polonara 16 sayı, 3-6 3sayı, 6 ribaund, 2 top çalma ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …