Güncel Haberler

Koç Gören, Strasbourg Mağlubiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 turu son maçında temsilcimiz Türk Telekom, Fransa’da Strasbourg‘a 91-81’lik skorla yenilerek bu sezon Avrupa defterini kapattı.

Karşılaşmanın ardından koç Burak Gören açıklamalarda bulundu:

Bizim için çok zor bir mağlubiyet çünkü geçen yıl Final 8’e kalmış, COVID nedeniyle bu kısmı bu sezonun başında oynamıştık. Bizim için bu sezonun son maçı oldu. Strasbourg, playofflarda son 2-3 maçta çok iyi iş çıkardı. Bu bir final maçıydı. İkinci yarıda özellikle hücum ribaundları bize çok zarar verdi. 15 hücum ribaundu alıp 22 sayı attılar. Biz ribaund alamadık. Kilit nokta bu oldu. Maç öncesi hazırlığımızda Strasbourg’un evinde hızlı hücum ve geçiş hücumlarında çok tehlikeli olduğunu konuşmuştuk. Bunları durdurduk. İlk yarıda perde çıkışlarında sorunlar yaşadık. İkinci yarıda bunu düzelttik ama hücum ribaundları bize sorun çıkarmaya başladı. Oyuncularıma teşekkür ederim çünkü Türkiye Ligi ve Basketball CL’de her koşulda seyahatler ettik, pandemi sürecinde birçok maç oynadık. Takımlar ve oyuncular için zor bir durumdu. Oyuncularıma kocaman teşekkür ederim. Her defasında basketbola konsantre olmaya, bu seviyede kalmaya çalıştılar. Strasbourg’u tebrik ederim. Onlara büyük saygı duyuyorum, iyi şanslar diliyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …