Güncel Haberler

Utah, Orlando’yu Üçlük Rekoru Eşliğinde Farklı Geçti (Ersan 9 sayı)

NBA Batı Konferansı’nın ve ligin en iyi galibiyet yüzdesine sahip olan takımı Utah Jazz, konuk ettiği Orlando Magic‘i ilk yarıda bulduğu 18 üçlük isabeti (NBA rekoru) eşliğinde 91-137 skorla farklı bir şekilde geçmeyi başardı.

Bu sonuçla evindeki galibiyet serisini 22 maça çıkaran Jazz derecesini 38-11 yaparken liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Magic ise 17-32 ile Doğu’da 13. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Jazz’da Donovan Mitchell 22 sayı, 6-7 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ile en skorer isim olurken, Bojan Bogdanovic 17 sayı, 4-6 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, Joe Ingles 17 sayı, 5-7 3sayı, 6 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve kenardan gelen Jordan Clarkson 15 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund, 9 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Ersan İlyasova ise kenardan gelerek 13 dakika süre alırken 2-5 3sayı, 0-1 2sayı, 3-3 s.atış isabetleriyle 9 sayı üretti ve istatistiklerine 5. ribaund, 1 asist, 1 top çalma eklemeyi de başardı.

Magic cephesinde ise Wendell Carter Jr. 19 sayı, 12 ribaund, 2 blok ile öne çıkarken, Chuma Okeke 16 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Dwayne Bacon 13 sayı, 3 ribaund ve R.J. Hampton 12 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …