Güncel Haberler

Karşıyaka, Fenerbahçe Maçının Ertelenmesi İçin Başvuru Yaptı!

Pınar Karşıyaka, 4 Nisan Pazar günü ING Basketbol Süper Ligi‘nde oynayacağı Fenerbahçe Beko’nun ertelenmesi için resmi başvuruda bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Final 8 bileti için şanslarının devam ettiği ve bu dönemde fikstür yoğunluğunun onları zorladığı belirtildi.

6 Nisan Salı günü Brindisi ile kritik bir maça çıkacak olan Karşıyaka’nın genel menajeri şu ifadeleri kullandı:

Bu müsabaka öncesi ligde pazar günü 17.30’da deplasmanda oynamak zorunda olduğumuz Fenerbahçe Beko maçı için federasyonumuza erteleme talebinde bulunduk. Daha önce Holon maçı öncesinde benzer şekilde oynadığımız Anadolu Efes müsabakası için böyle bir talebimiz olmamıştı. Ancak bu kez hem ligde geç saatte deplasmanda oynayacak olmamız hem de Brindisi maçının arz ettiği önem bizi bu talepte bulunmaya itmiştir. Özellikle EuroLeague’de yoğunlaşan takvim içerisinde federasyonumuzun Avrupa Kupası oynayan takımlara destekleyici ve anlayışlı yaklaşımını biliyoruz. Ayrıca bu gerekliliklerin doğabileceği öngörüsü ile sezon başı oluşturulan takvimde normal sezonun bitimine pencere bırakılmış olmasından dolayı talebimizin olumlu karşılanacağından şüphemiz yoktur.

Euroleague’de play-off’a kalma başarısı gösteren iki temsilcimiz Anadolu Efes ve Fenerbahçe’yi de tebrik ediyorum. Amacımızın ülkemizi EuroLeague’de temsil eden takımların yanında Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde de sonuna kadar temsil edebilmek olduğunu belirtmek isteriz.

AA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …